badrum-nyköping-spegel-plattsättning-kakel

Plattsättning

Söker du en byggfirma i Nyköping som utför plattsättning av alla slag? Vi på Renovera AB erbjuder professionella tjänster inom plattsättning för såväl privatpersoner som företag. Låt oss hjälpa dig med ditt nya badrum, ditt kakel i köket eller kanske en stenläggning på tomten? Bara fantasin sätter gränser.

Garanti på din plattsättning i Nyköping

När du anlitar oss för plattsättning i Nyköping har du givetvis garanti på arbetet. Oavsett vilket företag du väljer att använda är detta något du själv som kund ansvarar för innan du godkänner offerten. Vi plattsättare som arbetar på Renovera AB i Nyköping är alla utbildade och behöriga för arbete inom våtrum, vilket innebär att vi följer alla branschregler.

Vanligtvis arbetar vi med kakel och klinkers, men vi tar oss även an andra typer av material.

När det kommer till nya projekt är ingenting omöjligt enligt oss. Vi som arbetar på Renovera AB brinner för att hjälpa dig som kund och vi garanterar ett team av auktoriserade hantverkare som kan allt om kakel och klinkers.

Mycket duktig och trevlig personal! Rekommenderar varmt Renovera AB!

Suheil I.

Mycket nöjd! Trevligt bemötande både vid offertförfrågan, kontakt och vid utfört arbete. Arbetet utfört mycket bra på avtalad tid. Detta företag är det jag kommer anlita framöver också.

Peter.
Låt våra auktoriserade plattsättare hjälpa dig när du vill förnya badrummet eller köket! Vi erbjuder nöjd kund-garanti.