badrum-spegel-kakelplattor-totalrenovering-detaljbild

Badrumsrenovering

Vi hantverkare som arbetar med badrumsrenovering i Nyköping hjälper dig gärna när du vill renovera badrummet. När du vänder dig till oss ser vi till att ta hand om hela arbetet – från rivning och bortforsling till att de nya badrumsmöblerna är på plats.

Ger du oss förtroendet att hjälpa dig med din badrumsrenovering får du hjälp av erfarna hantverkare med behörighet för arbeten i våtrum. För att arbetet ska gå så smidigt till som möjligt får du även en personlig kontaktperson som är tillgänglig för dig under hela arbetets gång.

Hantverkare i Nyköping specialiserade på badrum och våtrum

När du hör av dig till oss på Renovera AB i Nyköping för att diskutera dina badrumsidéer arbetar utifrån flera olika steg. Inledningsvis börjar vi med ett kundmöte. I samband med detta får du en offert för en tydlig prisbild av arbetet. Är du nöjd med vårt erbjudande skriver vi ett avtal och därefter bokar vi in ett uppstartsmöte.

Under mötet går vi igenom arbetsprocessen så att vi kan planera när våra plattsättare och elektriker kommer ut till dig och vilken deras uppgift kommer vara. När arbetet är slutfört sker en slutbesiktning där du är fri att anlita en besiktningsman om du önskar.

Våra hantverkare har lång erfarenhet av badrumsrenoveringar och i synnerhet större totalrenoveringar. Kompetensen är bred på företaget, vilket innebär att du endast behöver ha kontakt med oss. Du kan lita på att vi sköter arbetet från start till slut och att inga mellanhänder behövs.

badrumsrenovering-kakel-trä-ljust-modernt

Totalrenovera ditt badrum till ett konkurrenskraftigt pris

Vi erbjuder badrumsrenoveringar i Nyköping till konkurrenskraftiga priser, vilket innebär att vi ser till att använda kvalitetsprodukter i våra arbeten men att alltid hålla nere priserna.

Som privatperson har du också rätt att använda det förmånliga ROT-avdraget vid en badrumsrenovering. Du har då möjlighet att få upp till 30 procent avdrag på den totala arbetskostnaden.

Vi är såå nöjda med renoveringen. Snabb återkoppling när vi undrade över saker. Proffsigt bemötande och noggrant arbete samt ett stort kunnande gjorde renoveringen lätt. MVH Maria

Maria D.
Få en kostnadsfri offert för din kommande badrumsrenovering i Nyköping. Våra hantverkare har över 20 års erfarenhet inom badrum.